iFone


十月 25, 2008, 2:35 上午
Filed under: iPhone News and Accessories

 iPhone  有 得 賠

 0
我 個 friend 唔 見 部 iPhone 3G ,  但 係 佢 噚 日 同 我 講 , 佢 終 於 買 番 部 iPhone : 「 而 且 唔 使 畀 全 價 。 」

購 新 機 只 需 $2760

原 來 , iPhone 有 保 險 。 佢 幾 個 月 前 3 香 港 買 iPhone 時 , 個 職 員 都 冇 同 佢 講 , 好 在 有 個 朋 友 提 佢 , 原 來 買 iPhone 係 會送 一 年 保 險 , 佢 即 時 去 3 香 港 門 巿 補 申 請 保 險 : 「 好 在 部 機 唔 見 之 前 我 已 申 請 番 保 險 , 所 以 只 係 需 要 向 3 香 港 畀 2,760 蚊 , 就 可 以 買 番 部 新 機 。 但 係 保 險 公 司 要 我 出 示 警 署 報 失 文 件 。 」
不 過 , 若 大 家 係 Apple 網 頁 買 iPhone , Apple 就 無 提 供 呢 個 保 險 服 務 。


發表迴響 so far
發表留言



發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s



%d 位部落客按了讚: